Uw specialist in pensioen- en inkomensvraagstukken.

 

Vanuit een oprechte belangstelling en een no-nonsense mentaliteit behartig ik de belangen van de werkgever, de werknemer, de directeur grootaandeelhouder en de zelfstandige IB-ondernemer op het gebied van pensioen- en inkomensvraagstukken.

 

Op basis van een uitgebreide inventarisatie wordt een klantprofiel op maat gemaakt en naar de meest praktische oplossing gezocht.  Daarbij schroom ik niet om zaken af te raden of zelfs niet uit te voeren als dat in uw belang is. Snel kunnen beslissen en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in de markt, op wijzigingen in de wet- en regelgeving en het geven van een gedegen advies, zijn mijn kernwaarden.

 

Ik werk samen met andere professionele partijen. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, advocaten, pensioenjuristen, actuarissen en (schade) verzekeringsspecialisten: een landelijke dekking van partijen die kwaliteit leveren!  Om mijn vakkennis bij te houden, ben ik op een aantal onderwijsinstellingen werkzaam als docent WFT-opleidingen pensioen- en inkomen.

contact opnemen

Vledder Icon Diap

Vledder CPC Consultancy

Paulus Potterstraat 47

8471 VM Wolvega

Telefoon: 06 40 71 91 46

info@vledder-cpc.nl

 

linkedin-icon

Kernactiviteiten:

Werknemerspensioen

DGA-pensioen

Inkomensbescherming

Begeleiding ondernemingsraden

Training en opleiding